maandag 25 januari 2010

Campagne overleg

Zondagavond 18:50, vertrek naar Elly Muller. Dat doe ik weer lekker, te laat vertrokken. Nu maar flink doorfietsen. Ik ben er vandaag nog niet uitgeweest. Gisteren ook gezellig thuis gebleven. Dus die sneeuw...ja dat is waar ook, sneeuw! Die hadden Iwan Leeuwin, Hans Walgering en Rob Noy laatst nodig voor hun actie bij de Gaasperplas, dan hadden ze nog grotere sneeuwballen kunnen rollen. Wel mooi dat wij met een dergelijke actie de voorpagina van de Echo halen! Deze partij zet zich tenminste permanent in voor onder andere de zuidzijde van de Gaasperplas en de actie tegen het bouwen. Nu weer even gedachten bij het fietsen en de ogen op de weg. Over het Bullewijkpad langs Huntum. Zit daar een haas? Een haas? Midden in Amsterdam Zuidoost? Midden in de stad, in deze sneeuw? Grappig om de kou zo te zien. Vanaf nu zal de verkiezingsstrijd steeds heviger worden. Een heftige en hopelijk een strijd met veel hitte. Zal de burger ons nu de mogelijkheid geven om onze kennis en kunde in het DB te gaan inzetten? Wij kunnen het, we zijn er klaar voor!

Aangekomen bij Elly blijkt Jesse al aanwezig te zijn. Wat op zich wel te begrijpen is, met dit weer. Enkele campagnestafleden hebben afgezegd. Andere zijn verlaat door het weer. Jesse is onverbiddelijk en start met het campagne overleg. Hoe staat het met de campagnefilm? Ja, lastig. Zo handig ben ik nu ook weer niet met deze programmatuur. Aanstaande vrijdag krijg ik nogmaals hulp van Rob, kijken of we dan verder komen.

Verder geeft Elly aan wat input te willen bij het beoordelen van de conceptvragen voor de kieswijzer. Het is belangrijk om een goede afweging bij de vragen te maken. Over punt "zoveel" hebben we geen standpunt en over punt x hebben we geen mening, het is een slechte vraag. Uit die 60 vragen wordt de uiteindelijk kieswijzer samengesteld. Lastig om je daarop te profileren.

Nu maar verder met het promotiemateriaal. We krijgen een 10 punten folder, een standaardfolder en willen we dan nog meer materiaal? Iwan is net binnen gekomen en mengt zich al druk in de discussie. We willen namelijk wel alle burgers bereiken op voor
op voor hun toe doende punten. Maar nog een extra folder kost wel weer veel geld uit de campagnekas. En is de folder op tijd klaar? Het einde van de discussie heb ik niet meegekregen. Ik ben weer op de fiets gestapt richting huis. Morgen gaat de wekker weer om 06:00 uur. Weer terug door het koude winterweer. En wie zit daar? Meneer haas, nog steeds? Wat leuk!

David Lindenaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten